Vårens program 2017

18:e januari
Martin Wennberg - “ung” talang från Ludvika kommer och visar sina bilder. Vi träffade honom på Skateboardbanan. Sista dag att lämna bilder till Klubbmästerskapen!

1:a februari
Per Nilsson, professionell drönarfotograf och styrelsemedlem i branschorganisationen för obemannade flygande system; UAS Sweden, kommer och pratar om sina uppdrag samt visar sin fotoutrustning.

15:e februari
Årsmöte samt redovisning av Klubbmästerskapen.

1:a mars
Reservprogram, bildvisning från ett antal medlemmar.

15:e mars
Fotoutflykt till Bamboo Kampsport i Lorensberga. Sysslar huvudsakligen med Muay Thai/Thaiboxning men även MMA och traditionell boxning.

29:e mars
Medlemmarna visar bilder från utflykten till Bamboo Kampsport.
Max 30 bilder per person.

12:e april
Ove Pettersson visar bilder.

26:e april
Medlemmarna visar bilder på temat snö.
Max tio bilder per person.

10:e maj
Bildträningskväll. Vi får ett fotouppdrag som sedan ska utföras och kollas redan samma kväll. Ta med kameran!

24:e maj
Dag före Kristi himmelsfärd som är röd dag.
Avslutningsutflykt till Säfsen med grillning. De som vill stannar över natten i hyrstuga.

Du är alltid välkommen att ta med egna bilder för visning, utöver det ordinarie programmet!

Även en gemensam fotoaktivitet den sista lördagen varje månad (januari t.o.m. maj). Exempelvis filmvisning i lokalen, fotoprojekt i centrum, en dagsresa till något intressant mm..

Utöver detta brukar vi ha kamratgrupper som träffas några gånger och går djupare inom något ämne.
Reservprogram

Om något program inte kan genomföras som planerat finns reservprogram

Dag och tid

Träffarna sker i klubblokalen onsdagar udda veckor om inget annat anges.

Lokalen är öppen från 17.30 för diverse snack, läsa fototidningar etc., mötet börjar 18.30.

Övrigt

Fotoklubben arrangerar årligen två större offentliga fotoutställningar; i Konsthallen Folkets Hus och Svartvita Salongen i Sädesmagasinet.

Ludvika Fotoklubb samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan.

Välkomna på våra aktiviteter!

2 kommentarer:

1. Svar
    1. Hoj!

Vi håller på och utreder med kommunen om vi kan få någon utställningslokal, de ville inte ha oss i Sädesmagasinet som vanligt. Information har gått ut till klubbarna.

Vår förhoppning är att kunna hitta en lösning och gå ut med inbjudan så fort som möjligt.

Hälsar,
      /Tobbe Arnesson - Ordförande i LFK