Vårens program 2019

16:e januari

Våra nya medlemmar visar sina bilder.
Sista dag att lämna bilder till Klubbmästerskapet!

30:e januari

Porträttfotografering. Ta med kameran! Praktiska övningar på varandra med studioblixtar.

13:e februari

Årsmöte samt redovisning av Klubbmästerskapet.

27:e februari

Gagnef FK kommer och visar exempel på medlemsbilder samt pratar om sin verksamhet.

13:e mars

Fotoutflykt till Ludvika Ridklubb (LuRK).

16:e mars

Städ- och fixdag. Med start klockan 09 hugger vi tag i lokalen och piffar upp den.

27:e mars

Medlemmarna visar bilder från utflykten till LuRK. Max 30 bilder per person.

10:e april

Extern bildvisare. Vem/vilka presenteras senare.

24:e april

Medlemmarna visar bilder på temat snö. Max tio bilder per person.

8:e maj

Bildträningskväll. Vi får ett fotouppdrag som sedan ska utföras och kollas redan samma kväll. Ta med kameran!

22:a maj

Avslutningsutflykt till Predikstolen med korvgrillning!

6:e juni

Stadsparken. Utskrift av besökares bilder m.m..

Du är alltid välkommen att ta med egna bilder för visning, utöver det ordinarie programmet!

Även en gemensam fotoaktivitet den sista lördagen varje månad (januari t.o.m. maj). Exempelvis filmvisning i lokalen, fotoprojekt i centrum, en dagsresa till något intressant mm..

Utöver detta brukar vi ha kamratgrupper som träffas några gånger och går djupare inom något ämne.

Reservprogram

Om någon programpunkt inte kan genomföras som planerat finns reservprogram.

Dag och tid

Träffarna sker i klubblokalen onsdagar udda veckor om inget annat anges.
Lokalen är öppen från 17.30 för diverse snack, läsa fototidningar etc., mötet börjar 18.30.

Övrigt

Fotoklubben arrangerar årligen två större offentliga fotoutställningar; i Konsthallen på Ludvika Stadsbibliotek och Svartvita Salongen i Sädesmagasinet.

Ludvika Fotoklubb samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan.

Medlemsavgiften 2019
Vuxen                  400 kr
Studerande         300 kr
Pensionär           300 kr
Ytterligare familjemedlem 20 kr/styck

Fotoklubbens bankgironummer: 5444-1290, skriv vem pengarna kommer ifrån!

Skicka gärna ett mail med kontaktuppgifter till info@ludvikafotoklubb.se om du är nybliven medlem eller har ändrade uppgifter.

Om du inte är medlem sedan tidigare är du välkommen att “prova på” innan du bestämmer dig för att lösa medlemskap.

E-postlista

Vi skickar ut påminnelser inför möten, besked om eventuella ändringar, extra aktiviteter och liknande. Om du inte redan får dessa meddelanden, skicka ett mail till info@ludvikafotoklubb.se och tala om att du vill vara med på listan.

Ordförande:    Tobbe Arnesson    info@ludvikafotoklubb.se    0706-85 85 39
Kassör:    Leif Ekelund        ekl_01@spray.se        0730-32 30 18

Klubblokalen har ingång på Östra Storgatan 26A, gå nedför trappan och ta dörren till vänster.

Välkommen på våra aktiviteter!

2 kommentarer:

1. Svar
    1. Hoj!

Vi håller på och utreder med kommunen om vi kan få någon utställningslokal, de ville inte ha oss i Sädesmagasinet som vanligt. Information har gått ut till klubbarna.

Vår förhoppning är att kunna hitta en lösning och gå ut med inbjudan så fort som möjligt.

Hälsar,
      /Tobbe Arnesson - Ordförande i LFK