Höstens program 2018

15:e augusti
Bilder från våravslutningsutflykten till Brattforsen samt bilder från sommaren.

29:e augusti
Reservprogram, medlemmarnas bilder.

12:e augusti
Reservprogram, medlemmarnas bilder.

15-22:a september
Medlemsresa till Montenegro.

26:e september
Reserapport från Montenegro samt förhandsgranskning av tävlingsbidrag till Daladigital.

10:e oktober
Bilder från Montenegro. Max 30 bilder per person.

24:e oktober
Tekniknörderi! Ta med, visa och berätta om prylar, tekniker etc.. Juryuppdrag till Folkare FKs klubbmästerskap.

3-4:e november
Konstrundan

7:e november
Kunskapskväll. Vi tränar gemensamt på ... ? Kom med utbildningsförslag!

21:a november
Louise Norström och Åsa Ekman visar sin utställning "Bara Jag" (datumet kan komma att ändras).

5:e december
Nu får hösten anses vara över för detta år, ta med dina bästa höstbilder. Max 30 bilder per person.

12:e december
Traditionsenlig säsongsavslutning med julmat, underhållning och spex.

Du är alltid välkommen att ta med egna bilder för visning, utöver det ordinarie programmet!

Även en gemensam fotoaktivitet den sista lördagen varje månad (januari t.o.m. maj). Exempelvis filmvisning i lokalen, fotoprojekt i centrum, en dagsresa till något intressant mm..

Utöver detta brukar vi ha kamratgrupper som träffas några gånger och går djupare inom något ämne.
Reservprogram

Om något program inte kan genomföras som planerat finns reservprogram

Dag och tid

Träffarna sker i klubblokalen onsdagar udda veckor om inget annat anges.

Lokalen är öppen från 17.30 för diverse snack, läsa fototidningar etc., mötet börjar 18.30.

Övrigt

Fotoklubben arrangerar årligen två större offentliga fotoutställningar; i Konsthallen Folkets Hus och Svartvita Salongen i Sädesmagasinet.

Ludvika Fotoklubb samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan.

Välkomna på våra aktiviteter!

2 kommentarer:

1. Svar
    1. Hoj!

Vi håller på och utreder med kommunen om vi kan få någon utställningslokal, de ville inte ha oss i Sädesmagasinet som vanligt. Information har gått ut till klubbarna.

Vår förhoppning är att kunna hitta en lösning och gå ut med inbjudan så fort som möjligt.

Hälsar,
      /Tobbe Arnesson - Ordförande i LFK