Höstens program 2019

28:e augusti
Bilder från sommaren och juryuppdrag till Gotlands FK på temat förfall/förstört.

11:e september
Tema djur. Ta med dina tio bästa djurbilder. “Djur” är fri tolkning; vild, tama, fantasi etc..

25:e september
Tävlingsbilder till Daladigitalsalong. Ta med åtta bilder du vill skicka till Gagnef Fotoklubbs tävling, så hjälper vi varandra att finslipa bidragen.

9:e oktober
Skanning och utskrift. Vi kikar på de möjligheter vi har i klubblokalen.

23:e oktober
Kunskapskväll: Photoshop.

2-3:e november Konstrundan

6:e november
Extern bildvisare.

20:e november
Kunskapskväll: Bildspel.

4:e december
Nu får hösten anses vara över för detta år, ta med dina bästa höstbilder. Max 10 bilder per person.

18:e december
Traditionsenlig säsongsavslutning med julbord.

Du är alltid välkommen att ta med egna bilder för visning, utöver det ordinarie programmet!

Även en gemensam fotoaktivitet den sista lördagen varje månad (januari t.o.m. maj). Exempelvis filmvisning i lokalen, fotoprojekt i centrum, en dagsresa till något intressant mm..

Utöver detta brukar vi ha kamratgrupper som träffas några gånger och går djupare inom något ämne.

Reservprogram

Om någon programpunkt inte kan genomföras som planerat finns reservprogram.

Dag och tid

Träffarna sker i klubblokalen onsdagar udda veckor om inget annat anges.
Lokalen är öppen från 17.30 för diverse snack, läsa fototidningar etc., mötet börjar 18.30.

Övrigt

Fotoklubben arrangerar årligen två större offentliga fotoutställningar; i Konsthallen på Ludvika Stadsbibliotek och Svartvita Salongen i Sädesmagasinet.

Ludvika Fotoklubb samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan.

Medlemsavgiften 2019
Vuxen                  400 kr
Studerande         300 kr
Pensionär           300 kr
Ytterligare familjemedlem 20 kr/styck

Fotoklubbens bankgironummer: 5444-1290, skriv vem pengarna kommer ifrån!

Skicka gärna ett mail med kontaktuppgifter till info@ludvikafotoklubb.se om du är nybliven medlem eller har ändrade uppgifter.

Om du inte är medlem sedan tidigare är du välkommen att “prova på” innan du bestämmer dig för att lösa medlemskap.

E-postlista

Vi skickar ut påminnelser inför möten, besked om eventuella ändringar, extra aktiviteter och liknande. Om du inte redan får dessa meddelanden, skicka ett mail till info@ludvikafotoklubb.se och tala om att du vill vara med på listan.

Ordförande:    Tobbe Arnesson    info@ludvikafotoklubb.se    0706-85 85 39
Kassör:    Leif Ekelund        ekl_01@spray.se        0730-32 30 18

Klubblokalen har ingång på Östra Storgatan 26A, gå nedför trappan och ta dörren till vänster.

Välkommen på våra aktiviteter!

2 kommentarer:

1. Svar
    1. Hoj!

Vi håller på och utreder med kommunen om vi kan få någon utställningslokal, de ville inte ha oss i Sädesmagasinet som vanligt. Information har gått ut till klubbarna.

Vår förhoppning är att kunna hitta en lösning och gå ut med inbjudan så fort som möjligt.

Hälsar,
      /Tobbe Arnesson - Ordförande i LFK