2021-09-15

Nu är vi igång igen!

Trots kort varsel och långt uppehåll dök hela 14 medlemmar upp på den första träffen i pandemins kölvatten. Flera medlemmar hade med sig bilder och utöver det fikade vi och umgicks och trots att vi var många gick det bra att hålla lite avstånd.

Vi påminner om att styrelsen gärna tar emot förslag på kommande programpunkter.

Nästa träff blir onsdag 29/9 18.30.

Dags att starta upp verksamheten igen!

Nu har det äntligen blivit dags att dra igång verksamheten igen! Med start onsdagen 15/9 klockan 18.30 träffas vi i klubblokalen varannan onsdag (udda veckonummer).

Vi har inget färdigt program för hösten, utan styrelsen tar gärna emot förslag på programpunkter. För första träffen gäller:

* Ta med bilder du jobbat med under pandemin. Valfritt tema.

Pandemin är inte över, så följande gäller:

- Stanna hemma vid minsta lilla symptom.
- Håll avstånd.
- Tvätta händerna.

Väl mött!

2021-03-04

Facebook-utmaning

Så här i pandemi-tider är det ju tyvärr lite stiltje i klubbens aktiviteter. För att hålla igång någon form av aktivitet har vi dragit igång en fototävling i vår Facebook-grupp.

Reglerna är enkla. Varje söndag meddelas ett tema för den kommande veckan. Dem som är jury för den veckan utser sedan de 4 bästa bidragen, som får poäng enligt skalan 5-3-2-1 poäng. Veckans vinnare väljer sedan kommande veckas tema och är jury den veckan. Den som valt temat får inte delta själv den veckan.

Det hela är mest på skoj och ett sätt att kombinera lite aktivitet med att dela med oss av bilder. Det finns inget pris förutom äran. Tanken är att köra i alla fall våren ut. Sedan får vi se hur virusläget är.

Aktuell totalställning i skrivande stund:

1. Anna 21 poäng
  2. Henrik 17 poäng
  3. Hasse 14 poäng
  4. Tobbe 12 poäng
  5. Linus 7 poäng
  6. Ove 5 poäng
  7. Thorild 4 poäng
  8. Monika 3 poäng
    Thomas 3 poäng
Nedan finns några exempel på veckovinnare. Fotografer är Linus J (övre bild) och Anna M (nedre bild).

2021-02-13

Kallelse till årsmöte

Lördag den 27:e februari klockan 11.
Dansbanan i Stadsparken, Ludvika.
Medtag egen stol, fika och kläder efter väder.
Stanna hemma om du har symtom!

Vi försöker skicka ut alla handlingar på förhand, så det går att komma med synpunkter via e-post för den som inte kan eller vill närvara. Ta kontakt om du inte får våra mailutskick och vill ha dessa: info@ludvikafotoklubb.se

Foto: Holger Ellgard, Wikimedia Commons (CC)

Det kommer förhoppningsvis även sändas live på Facebook, för den som vill delta den vägen. Se detta evenemang:

Välkomna!